top of page

HANDELSESBETINGELSER
FOR WEBSHOP

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt fl
ere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. 

Du kan sende en mail til adm@bellevueteatret.dk

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

RETURPOLITIK

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
 
Bellevue Teatret Webshop
Strandvejen 451
2930 Klampenborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 

 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

 

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

Du kan skrive til os på: adm@bellevueteatret.dk

HANDELSBETINGELSER FOR BILLETTER FINDER DU HER:

Billetter formidles igennem Ticketmaster. Se Ticketmasters handelsbetingelser her. Billetter byttes og refunderes ikke.

KONTAKT
Hverdage 10.00-16.30 på telefon

39 63 49 00

eller på mail

adm@bellevueteatret.dk

Bellevue Teatret Webshop
Strandvejen 451
2930 Klampenborg

CVR nr.: 18 73 42 30

PERSONDATAPOLITIK

SÅDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Denne oplysningstekst beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles af Bellevue Teatret som dataansvarlig som led i vores markedsføring og salg. Denne behandling omfatter udarbejdelse af profiler på baggrund af de beskrevne oplysninger med henblik på markedsføring af Bellevue Teatret.

Grundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er vores mulighed for at kunne leve op til vores aftale med dig, herunder at levere de oplysninger, ydelser og tilbud, du har valgt, samt legitim interesse.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER

De oplysninger, vi behandler, er bl.a. kontaktdata, herunder navn, e-mail, telefonnummer, sms og bopæl. Vi registrerer også købshistorik om, hvad du køber og hvornår, samt præferencer og interesser for at kunne tilbyde dig relevante fordele m.v. Herudover vil vi foretage løbende målinger af kundetilfredshed. Disse oplysningerne stammer direkte fra det, du oplyser, og din brug af vores hjemmeside.

VIDEREGIVELSE

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Bellevue Teatret, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav. Videregivelse vil tillige kunne ske i forbindelse med fusion/opkøb/salg.

OPBEVARING

Dine personoplysninger vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at leve oplysning til aftalen med dig og at sikre os i forhold til spørgsmål om forældelse af mulige retskrav og efterlevelse af lov- og myndighedskrav om opbevaring.

DINE RETTIGHEDER

I forbindelse med behandlingen af oplysninger har du ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandling vedrørende dine personoplysninger eller til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte teatret. Du har også ret til at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger.

DATAANSVARLIG

Bellevue Teatret
Strandvejen 45
1, 2930 Klampenborg
CVR 18 73 4
2 30
adm@bellevueteatret.dk
39 63 49 00

bottom of page