top of page

Til Ungdommen

Prisvindende, anmelderrost forestilling om teenagetiden

Oplev Pelle Koppels prisvindende, anmelderroste forestilling om teenagetiden og den svære overgang fra barn til voksen. Baseret på Linn Skåbers bestseller.


Til Ungdommen er skabt ud fra biografiske historier fra unge menneskers egne liv. Forestillingens monologer handler alle om en sær, sjov, spændende, vigtig og sårbar tid. Hvor længe er man barn? Hvordan bliver man voksen? Og længes vi i virkeligheden alle sammen, på tværs af aldre og generationer, efter det samme?


Undervisningsmateriale til Til Ungdommen kan downloades her.


Til Ungdommen efterfølges af Fra Ungdommen.
Fra Ungdommen

Fra Ungdommen er en ekstra, lokal dimension til Til Ungdommen. Hvad siger de unge selv? Vi har spurgt unge i Gentofte, om de vil hjælpe. Og nu laver vi en ekstra akt – en særforestilling med udgangspunkt i de unges udtalelser.


Fra Ungdommen giver talerøret til de unge i Gentofte. Fra Ungdommen sætter fokus på, hvordan det er at være ung netop her: Hvordan er trivslen? Hvad optager dem, og hvad er udfordrende ved at være der i livet hvor de er? Hvad er fedt, langt ude, skræmmende?


Hvis de skulle se en forestilling, hvilke emner ville de så gerne have, at der blev snakket om fra scenen? Hvad føles vigtigt at sætte fokus på. Druk? Kærlighed? Præstationsangst? Klima? Stoffer? Køn? Måske har de nogle konkrete oplevelser, de har lyst til at dele med os, dilemmaer, de har stået i, erfaringer, der har gjort dem klogere eller fået dem til at tænke.


Nogle gange tror vi voksne, at vi ved, hvordan det er at være ung. Måske er det noget helt andet, der rører sig i dem. De unge fra Gentofte har svaret med deres ord og oplevelser.


Fra Ungdommen spiller i direkte forlængelse af Til Ungdommen. Med elever fra Den Danske Scenekunstskole, iscenesat af Pelle Koppel.


Forestillingen er støttet af Gentofte Kommune.


GentofteNatten

Til Ungdommen – Fra Ungdommen i Gentofte spiller til GentofteNatten 1. marts kl. 17 – fri entré.

Se mere om arrangementet her.

SPILLEPERIODE
Marts 2024
VARIGHED
Ca. 2 timer med kort pause
ALDER
Fra 13 år
PRIS
85 - 195
+ gebyr

Festmåltid i Jakob Skomagers Kro

Inkluderet i billetprisen

  • Lun landkylling med bagte rodfrugter

  • Bygotto med havre og syltet kål

  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør

Bellevue Teatret - Mad 5.jpg