top of page

Thomas Warberg – Du har det ikke fra mig

 Er det måske ikke bedre, at vi bare mødes og får grinet lidt af det hele?

Så er det tid til et nyt show! Der er gået over to år siden sidst, og hold nu fast, der er sket meget! Pandemien er ovre, Europa er i krig, og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal.


Ikke nok med dét – han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, han er begyndt at se reality, han har været på Noma og fået nyt badeværelse, og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet, og er alting egentlig blevet, som det skulle?


Hvad er meningen?! Er han den bedste udgave af sig selv?!? Er samfundet?!?! Burde det HELE i virkeligheden være meget bedre?!?!?  ÅH GUD!!


Vent! Er det måske ikke bedre, at vi bare mødes og får grinet lidt af det hele? Og nå ja… Så er han vist også blevet far.


’Du har det ikke fra mig’ er Warbergs femte onemanshow og følger i kølvandet på ’Et storslået menneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour ’14’, der alle høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser. Seneste onemanshow udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.

SPILLEPERIODE
Onsdag den 29. maj kl. 19
VARIGHED
-
ALDER
-
PRIS
280
+ gebyr

Festmåltid i Jakob Skomagers Kro

Inkluderet i billetprisen

  • Lun landkylling med bagte rodfrugter

  • Bygotto med havre og syltet kål

  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør

Bellevue Teatret - Mad 5.jpg