top of page

Moonjam

Anniversary Tour

I sommeren 1984 blev de første Moonjam-sange til. Flere af de allerførste fra dengang – ikke mindst saxofonhittet Sarai – lever et liv i luksus den dag i dag.


Moonjam opstod i kølvandet på Sneakers; Morten Kærså havde endnu et hav af sange, der skulle ud i livet. Allerede i 1984 begyndte Moonjam at optræde i det københavnske bymiljø. Debutkoncerten var vistnok til pinsekarnevallet, hvor bandet spillede tre aftener i træk neden for Mortens legendariske lejlighed i Sankt Peders Stræde. Så i 2024 har Moonjam 40-årsjubilæum som liveband!


Siden er det gået vildt derud af – fra det første album i 1987 med titler som Ticket to Peace og Sarai over Bag De Blå Bjerge, Østen for Solen, med Shaida Gennem Ild og Vand, med tasken fuld af Saxophonesongs, til bryllup med Annabella på en Midsommernat, på eventyr i Thailand med det engelsksprogede album Raining in Asia, hånd i hånd med Belisa og alle de andre engle, der stadig spørger: Hvor blev mon Sui af?


Sui og Skt Peders Engle er altid med. Historiens vingesus er fyldt med sange og melodier, der når dig i nuet. Og når man tager med Morten og Moonjam, kan man rejse i tiden ...


I 2024 er Moonjam-firkløveret med Bobby Ricketts, Rasmus Kærså, Maibrit Olesen og Morten Kærså klar igen, klar til at fejre 40 år som live-band – sammen med dig på Anniversary-Tour-Twentyfour!

SPILLEPERIODE
Fredag den 24. maj kl. 20
VARIGHED
Ca. 2 timer inkl. pause
ALDER
PRIS
350
+ gebyr

Festmåltid i Jakob Skomagers Kro

Inkluderet i billetprisen

  • Lun landkylling med bagte rodfrugter

  • Bygotto med havre og syltet kål

  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør

Bellevue Teatret - Mad 5.jpg
Klik på videoen for at se den i fuldskærm med lyd.
roeversaek-1.jpg

GODTER

Køb forfriskninger til hele familien på forhånd, når I køber billet. Det hele er pakket i muleposer med Kardemomme By-tryk. I får muleposerne, når I kommer til teatret.

bag.png

Marineblå mulepose med Bellevue Teatrets logo

KLASSIKEREN

plastic-bottle.png

Vand

50 cl

popcorn.png

Popcorn

100 g

85,-

Bestilles når du køber billet

money-bag.png