Kansas City Stompers
Uimodståelig New Orleans-jazz fra Danmarks mest legendariske jazzband
Kansas City Stompers er en uomgængelig institution i dansk jazz: Det spillevende orkester har fyldt gader, spillesteder og stuer med jazz i – hold godt fast! – 74 år. Det er blevet til utallige koncerter og rundt regnet 43 albums med herligt livlig New Orleans-jazz, swing, traditionals og mange andre genrer.
Navnet stammer fra byen Kansas City, der var et musikalsk kraftcenter i 30'erne. For den unge klarinettist, Niels Abild, var det et oplagt navn til hans band, der havde sit første betalte job i 1951. Siden tog det fart, og da det gik vildest for sig, spillede orkestret op imod svimlende 350 koncerter om året.
Kansas City Stompers har over årene været befolket af en imponerende række musikere som Alex Riel, Bo Stief, Peder Kragerup, Niels Stuart og Svend-Erik Nørregård, der alle havde stor musikalitet og kærlighed til jazzen tilfælles, og vokalisterne har lydt vidt forskellige, genkendelige navne som Sanne Salomonsen, Gitte Hænning, Birgit Lystager, Daimi, Otto Brandenburg, Lill-Babs og mange flere.
Jazz i Kulissen
Kom med bag scenetæppet til Jazz i Kulissen, hvor publikum og orkester sidder sammen på scenen. Intime, eksklusive jazzkoncerter.
SPILLEPERIODE
Lørdag 10. maj kl. 13
VARIGHED
ALDER
PRIS
Kr. 300
+ gebyr
Klik på videoen for at se den i fuldskærm med lyd.
Spis på teatret
Maden serveres i Øvre Bar på første sal (på varme dage også på terrassen), når dørene åbner halvanden time før forestillingens eller koncertens begyndelse. I vil blive anvist en plads.
Vi tilbyder lækkert luksus-smørrebrød på hjemmebagt rugbrød. Smørrebrødet leveres af vores faste samarbejdspartner Prinsessens Lækre Bag. Vælg imellem tre forskellige tallerkener.
Maden skal bestilles senest to dage før forestillingen.
Den klassiske
-
Hønsesalat med Rokkedahl-kylling, bacon og stegte og syltede svampe
-
Roastbeef (dyrevelfærdskød fra Grambogård) med pickles, peberrod og ristede løg
Kr. 200 (+ gebyr)
Den elegante (pescetarisk)
-
Røget laks med røræg af økoæg fra Niels og Grete
-
Æg og rejer med økoæg fra Niels og Grete
Kr. 200 (+ gebyr)
Den jordnære (vegetarisk)
-
Kartoffel, hjemmerørt mayonnaise og løgvariation
-
Avocado, mozzarella og tomat
Kr. 200 (+ gebyr)
