Chris Andersen Quartet feat. Vanisha Gould
Jazz i Kulissen med New York-sangerinde
Kom med bag scenetæppet til Jazz i Kulissen, hvor publikum og orkester sidder sammen på scenen. Intime, eksklusive jazzkoncerter – denne gang med Chris Andersen Quartet feat. Vanisha Gould.
Vanisha Gould er en strålende, ung sangerinde, der har gjort sig bemærket på New Yorks jazzscene. Med to plader i bagagen og samarbejde med topmusikere som Emmet Cohen har hun optrådt på ikoniske scener som Smalls og Dizzy’s Jazz Club.
Christopher Andersen er en talentfuld dansk-amerikansk trommeslager, som har optrådt med anerkendte musikere som Jesper Løvdal og Claus Waidtløw og har været ansvarlig for jazzbookings på Søpavillonens “Lake House Jazz Club” fra 2020-2022. Han har en bachelor fra Berklee College of Music og en kandidat fra Syddansk Musikkonservatorium.
Bandet består af nogle af de mest eftertragtede musikere på den danske jazzscene: Rasmus Sørensen på klaver, Andreas Toftemark på saxofon, Lasse Mørck på bas og altså Chris Andersen på trommer.
Lyt til Vanisha Gould på fx Spotify.
Gould has the touch of a modern artist with an old soul who would make the pantheon of legendary singers smile — crystal clear, concise, not a syllable wasted and a tone dripping with humor, knowledge and pathos.
– Downbeat Magazine om Vanisha Gould
Hendes navn er Vanisha Gould, født i Californien bosiddende i New York, og lur mig, hende kommer vi til at høre mere til, for vi har mig bekendt INGEN i DK, der har en stemme som Vanishas!
– Birgitte Christiansen, Ballerup Jazzklub
SPILLEPERIODE
13. oktober kl. 20
VARIGHED
–
ALDER
–
PRIS
Kr. 300
+ gebyr
Klik på videoen for at se den i fuldskærm med lyd.
Spis på teatret
Maden serveres i Øvre Bar på første sal (på varme dage også på terrassen), når dørene åbner halvanden time før forestillingens eller koncertens begyndelse. I vil blive anvist en plads.
Vi tilbyder lækkert luksus-smørrebrød på hjemmebagt rugbrød. Smørrebrødet leveres af vores faste samarbejdspartner Prinsessens Lækre Bag. Vælg imellem tre forskellige tallerkener.
Maden skal bestilles senest kl. 12 to dage før forestillingen.
Den klassiske
-
Hønsesalat med Rokkedahl-kylling, bacon og stegte og syltede svampe
-
Roastbeef (dyrevelfærdskød fra Grambogård) med pickles, peberrod og ristede løg
Kr. 200 (+ gebyr)
Den elegante (pescetarisk)
-
Røget laks med røræg af økoæg fra Niels og Grete
-
Æg og rejer med økoæg fra Niels og Grete
Kr. 200 (+ gebyr)
Den jordnære (vegetarisk)
-
Kartoffel, hjemmerørt mayonnaise og løgvariation
-
Avocado, mozzarella og tomat
Kr. 200 (+ gebyr)
