Rundvisning

Arne Jacobsens perle

Kom med på rundvisning i Bellevue Teatret fra 1936. Arne Jacobsens ikoniske teater ligger elegant på Strandvejen i Klampenborg ved Dyrehavens sydøstlige hjørne med smuk udsigt til Øresund og sandstrand med moler og udkigstårne. Alt er designet af Arne Jacobsen – også den smukke boligrække Bellevista, der støder til Bellevue Teatret mod syd.

Vi tilbyder rundvisninger (ca. 45 minutter) og kortere besøg (ca. 25 minutter) for grupper a minimum 10 personer.

Tag et stop omkring Bellevue på vejen til Kronborg og Louisiana. Rundvisningen varer 45 minutter og kan suppleres med kaffe og kage eller smørrebrød i teatrets bar ved forudbestilling.

Gratis parkering ved teatret – også busser.

RUNDVISNING

Hele historien i en guidet rundvisning. I kommer rundt i Bellevue Teatrets funkis-arkitektur. Det er et levende teaterhus – I får adgang, hvor dagens aktiviteter tillader det. Taget i Bellevue Teatret kan skydes til side – og det gør vi for rundvisninger, når den blå himmel tillader det. I kommer også ud i Arne Jacobsens realisering af områdeplanen.

Jeres guide kender Arne Jacobsens, teatrets og områdets historie.

På dansk eller engelsk.

Ca. 45 minutter. Rundvisninger arrangeres i hverdage kl. 9 – 16.

Kr 100 pr. person. Min. 10 personer.

SPIS PÅ TEATRET
Når I kommer til rundvisning, kan I spise på teatret før eller efter. Vi byder eksempelvis på tre stykker smørrebrød plus et glas øl/vin/vand til kr. 125 per person. Maden skal bestilles sammen med rundvisningen.

BOOK
Rundvisninger og besøg skal bookes på forhånd. Bestil grupperundvisning hos Marianne på marianne@bellevueteatret.dk.

BEMÆRK
Der tages forbehold for perioder, hvor rundvisning ikke kan lade sig gøre pga. eksempelvis prøver.