Rundvisning

Arne Jacobsens perle

Kom med på rundvisning i Bellevue Teatret fra 1936. Arne Jacobsens ikoniske teater ligger elegant på Strandvejen i Klampenborg ved Dyrehavens sydøstlige hjørne med smuk udsigt til Øresund og sandstrand med moler og udkigstårne. Alt er designet af Arne Jacobsen – også den smukke boligrække Bellevista, der støder til Bellevue Teatret mod syd.

Vi tilbyder rundvisninger (ca. 45 minutter) og kortere besøg (ca. 25 minutter).

Tag et stop omkring Bellevue på vejen til Kronborg og Louisiana. Rundvisningen varer 45 minutter og kan suppleres med kaffe og kage eller smørrebrød i teatrets bar ved forudbestilling.

Gratis parkering ved teatret – også busser.

RUNDVISNING

Hele historien i en guidet rundvisning. I kommer rundt i Bellevue Teatrets funkis-arkitektur. Det er et levende teaterhus – I får adgang, hvor dagens aktiviteter tillader det. Taget i Bellevue Teatret kan skydes til side – og det gør vi for rundvisninger, når den blå himmel tillader det. I kommer også ud i Arne Jacobsens realisering af områdeplanen.

Jeres guide kender Arne Jacobsens, teatrets og områdets historie.

På dansk, engelsk, spansk eller tysk.

Ca. 45 minutter. Rundvisninger arrangeres i hverdage kl. 9 – 16.

Kr 100 pr. person. Min. 10 personer.

SPIS PÅ TEATRET
Når I kommer til rundvisning, kan I spise på teatret før eller efter. Vi byder eksempelvis på tre stykker smørrebrød plus et glas øl/vin/vand til kr. 100 per person. Maden skal bestilles sammen med rundvisningen.

BOOK
Rundvisninger og besøg skal bookes på forhånd. Bestil grupperundvisning hos Marianne på marianne@bellevueteatret.dk.

BEMÆRK
Ugen op til premierer er der ingen rundvisninger.