Wafande Drive-in-Familiekoncert

Lørdag den 25. april kl. 11

Den planlagte familiekoncert med Wafandes på lørdag den 25. april flytter fra teatersalen og ud på parkeringspladsen. Tag børn og børnebørn med til Wafandes drive-in-koncert!

På grund af corona-reglerne bliver koncerten en drive-in-koncert, hvor publikum er med fra deres biler og kan klappe og huje, blinke med lygterne, vinke med viskerne og dytte i hornet. På med dansepedalerne, løsn sikkerhedsselen og fyld handskerummet med forfriskninger og lørdagsslik!

Wafande og hans orkester spiller fra teatrets sceneindgang, som ligger lige ud til teatrets parkeringsplads. Vi sørger naturligvis for, at lyden er forstærket.

Kom med til en enestående koncert, hvor Wafande sætter blus under forårssolen med en smittende og energisk drive-in-familiekoncert – måske Danmarks første?

Koncerten gennemføres i samarbejde med Gentofte Kommune og Nordsjællands Politi. 

Lyden bliver sendt igennem højttalere på pladsen og transmitteret på fm-kanal til jeres bilradio. Vi informerer om frekvensen ved ankomsten, hvor I også vil få yderligere informationer i forhold til coronareglerne.

Wafandes store gennembrud kom i 2011 med det guldsælgende debutalbum Du Ved Det og storhittet Gi’ Mig Et Smil. Siden fulgte hits som En AndenUartigDjango og Se Mig I Dag. Igennem årene har han spillet mere end 500 shows med høj energi og opfindsomhed.

Wafandes karisma og smittende positivitet efterlader et kæmpe indtryk for publikum – også på tv, hvor Wafande var med som coach i seks sæsoner af Voice Junior på TV2.

Vi glæder os til at se jer til drive-in-koncert.

VarighedCa. 1 time og et kvarter
PrisÉn bil – uanset antal passagerer: kr. 350
MedWafande, Mikkel Nuplex & Simon Vilmar