Projekt DanseDrømme

Forestillingen i Projekt Dansedrømme er resultatet af et scenekunsteksperimentet af Projekt Dansedrømme i samarbejde med Bellevue Teatret. 25 uprøvede unge mellem 14 og 22 år skaber forestillingen med deres liv og drømme som omdrejningspunkt med professionel assistance i Bellevue Teatrets rammer. Forestillingen bliver en enestående forestilling på et højt kunstnerisk og professionelt niveau med liveband og kompositioner af ung komponist.

Forventninger, sårbarhed og længsel

De 25 unge, der nu springer ud som dansere, er udvalgt ved en audition, som lægger vægt på den enkeltes kreativitet, talent og udstråling snarere end deciderede færdigheder.

Efter seks måneders hårdt arbejde står de foran deres danselivs største og for langt de fleste første premiere. De unge dansere indtager Bellevue Teatret med vidt forskellige baggrunde og liv. De indtager scenen med historier om frigøre sig fra forventninger og forestillinger om snorlige livsbaner. Om sårbarhed og længsel efter at høre til blandt en gruppe ligesindede. Om de første knuste drømme og den første kærlighed.

Mød holdet bag forestillingen før og efter

Efter forestillingen vil du have mulighed for at møde de unge deltagere og det kunstneriske team. Hør mere om arbejdet med forestillingen og stil spørgsmål om læringsprocesser, om kroppens udtryksmuligheder og om samspillet mellem koreografien og musikken. Der er mulighed for at arrangere åben prøve i løbet af prøveforløbet, hvis det har interesse.

Premiere11. oktober 2018