Projekt DanseDrømme

Er du mellem 14 og 22 år, og har du lyst til at være med til et spændende og eksperimenterende scenekunstprojekt? Så meld dig til vores audition inden 23. april.

Du behøver ikke at være hverken danser, sanger eller skuespiller for at være med. Du have lyst til at være med til at skabe en stærk, aktuel kunstnerisk forestilling i samarbejde med en professionel koreograf, teaterinstruktør, komponist og scenograf.

Hvis du kommer med, skal du deltage i workshops og prøver to gange ugentligt mandag og onsdag kl. 16 – 19 fra 30. april frem til forestillingerne i oktober. Der vil dog være en sommerferie i juli.

Forestillinger med liveband 11. – 14. oktober 2018 på Bellevue Teatret.

Audition

27. april kl. 10 på Campus Hellerup

Tilmelding

Send mail til balcon@balcon.nu med navn, adresse, alder, foto, mobil, emailadresse og et par ord om dig selv.

www.balcon.nu

Forestillingen

Forestillingen er resultatet af scenekunsteksperimentet Projekt DanseDrømme i samarbejde med Bellevue Teatret. 25 uprøvede unge mellem 14 og 22 år skaber forestillingen med deres liv og drømme som omdrejningspunkt med professionel assistance i Bellevue Teatrets rammer. Forestillingen bliver en enestående forestilling på et højt kunstnerisk og professionelt niveau med liveband og kompositioner af ung komponist.

Forventninger, sårbarhed og længsel

De 25 unge, der nu springer ud som dansere, er udvalgt ved en audition, som lægger vægt på den enkeltes kreativitet, talent og udstråling snarere end deciderede færdigheder.

Efter seks måneders hårdt arbejde står de foran deres danselivs største og for langt de fleste første premiere. De unge dansere indtager Bellevue Teatret med vidt forskellige baggrunde og liv. De indtager scenen med historier om frigøre sig fra forventninger og forestillinger om snorlige livsbaner. Om sårbarhed og længsel efter at høre til blandt en gruppe ligesindede. Om de første knuste drømme og den første kærlighed.

Mød holdet bag forestillingen før og efter

Efter forestillingen vil du have mulighed for at møde de unge deltagere og det kunstneriske team. Hør mere om arbejdet med forestillingen og stil spørgsmål om læringsprocesser, om kroppens udtryksmuligheder og om samspillet mellem koreografien og musikken. Der er mulighed for at arrangere åben prøve i løbet af prøveforløbet, hvis det har interesse.

Audition27. april på Campus Hellerup
Premiere11. oktober 2018