On Cole

Tirsdag den 8. december kl. 20

Søren Sko og Benjamin Koppel slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooneren Nat King Cole, så de gamle klassikere får nyt liv på Bellevue Teatret. Sko og Koppel giver sammen med nogle af Nordens bedste jazzmusikere deres helt eget hjertevarme, ærlige og medrivende bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner havde på sit repertoire. Selvom legenden Nat King Cole ikke lever mere, lever hans vidunderlige sangskat videre. Glæd dig til en indbydende koncert med ro på, et skævt smil og fuld af flirt.

I 2018 udsendte Sko og Koppel pladen On Cole med udvalgte klassikerne. Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske saxofon i centrum høstede anmelderroser for pladen, som er en af de mest spillede jazzudgivelser de sidste år – bred og folkelig og til den internationale jazzscene.

Søren Sko og Benjamin Koppel er aktuelle med livepladen Live at Bremen Theatre, der foruden liveindspilning også rummer 3 jule-bonussange.

Vedr. coronavirus

Arrangementet overholder retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med coronavirus for at kunne imødekomme krav til afstand og hygiejne.

Der er begrænset plads i salen. Billetter bliver solgt i mindre grupper, så du sidder sammen med dem, du har købt billet til (i samme ordre). Der er mindst én tom plads imellem jer og andre på samme række.

Bemærk, at pladserne kun er tilgængelige to og to ved køb på nettet. Hvis du har brug for flere pladser samlet, skal du købe billetter hos Ticketmaster på telefon 38 48 16 30 hverdage 10-14.

Handicap- og ledsagerbilletter skal bestilles på 38 48 16 33.

Der er håndsprit rundt omkring i teatret.

Hvis du er syg eller har symptomer på covid-19, skal du blive hjemme.

Læs mere her.

PrisKr. 325
VokalSøren Sko
SaxofonBenjamin Koppel
KlaverSøren Bebe
BasJesper Bodilsen
TrommerAlex Riel