On Cole

Tirsdag den 8. december kl. 17.30 + 20

Søren Sko og Benjamin Koppel slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooneren Nat King Cole, så de gamle klassikere får nyt liv på Bellevue Teatret. Sko og Koppel giver sammen med nogle af Nordens bedste jazzmusikere deres helt eget hjertevarme, ærlige og medrivende bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner havde på sit repertoire. Selvom legenden Nat King Cole ikke lever mere, lever hans vidunderlige sangskat videre. Glæd dig til en indbydende koncert med ro på, et skævt smil og fuld af flirt.

I 2018 udsendte Sko og Koppel pladen On Cole med udvalgte klassikerne. Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske saxofon i centrum høstede anmelderroser for pladen, som er en af de mest spillede jazzudgivelser de sidste år – bred og folkelig og til den internationale jazzscene.

Søren Sko og Benjamin Koppel er aktuelle med livepladen Live at Bremen Theatre, der foruden liveindspilning også rummer 3 jule-bonussange.

Vedr. corona og billetkøb

Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder ikke kulturelle arrangementer for et siddende publikum. I Bellevue Teatret må der for tiden være 350 gæster (imod normalt 740). Vi spiller altså for halve sale med god afstand.

Derfor er det lidt anderledes at købe billet i år. Læs mere om coronatiltag og billetkøb her, inden du køber billet.

Hvis du oplever problemer med billetkøb, kan du ringe til  du købe Ticketmaster på telefon 38 48 16 30 hverdage 10-14.

Handicap- og ledsagerbilletter skal bestilles på 38 48 16 33.

PrisKr. 325
VokalSøren Sko
SaxofonBenjamin Koppel
KlaverSøren Bebe
BasJesper Bodilsen
TrommerMorten Lund