NYTÅRSBRAGET

Søndag den 3. januar kl. 16

Kære publikum

På grund af de nye coronarestriktioner kan vi desværre ikke gennemføre Nytårsbraget som planlagt.

Hvis du har billet til Nytårsbraget, har du fået en mail fra Ticketmaster. Det fremgår heraf, hvordan du skal forholde dig i forhold til refundering.

Mailen er sendt til den adresse, der er anvendt ved billetkøbet. Hvis du ikke har fået mailen, kan du tjekke i dit spamfilter.

Venlig hilsen
BELLEVUE TEATRET

PrisKr. 475 + gebyr
Med Ida Praetorius, Monica Isa Andersen, Tobias Praetorius, Alexander McKenzie, Niklas Walentin, Jens-Christian Wandt, Smadremanden m.fl.

Vi springer håbefuldt ind i det nye år med et festfyrværkeri af underholdning — ballet, opera, musical, klassiske champagnegalopper og masser af overraskelser!

Smadremanden krydser Storebæltsbroen på sin knallert for at holde nytårstalen på Bellevue Teatret.

Solodanserinde Ida Praetorius er netop nu aktuel som Sylfiden på Det Kongelige Teater. I Nytårsbraget får Ida Praetorius følgeskab af sin bror, Tobias Praetorius.

De springer nytåret ind på Bellevue Teatret med ynde og sødme til musik af den klassiske duo Alexander McKenzie og Niklas Walentin, som også brillerede til Lyse Nætter-koncerten i sommer i både Skagen og på Bellevue Teatret.

Stortalentet Monica Isa Andersen havde debut som Maria Stuart i Den Evige Ild på Bellevue Teatret. Nu er hun tilbage med sin eminente stemme.

Jens-Christian Wandt binder koncerten sammen og optræder naturligvis også selv med en festlig serenade i anledning af nytåret.

Det hele tilsættes bobler og petitfours! Tag hul på et nyt år i Bellevue Teatret! Vi ses!

Vi ses til klassiske duetter og musicalshits og Smadremandens nytårstale til nytårsbraget på Bellevue Teatret!