Marie Carmen Koppel med band

Tirsdag den 7. december kl. 20

Hele Danmarks gospel- og souldiva inviterer på hjertevarm julestemning i Bellevue Teatret. Marie Carmen Koppel med band fortolker julens sange med nærvær og varme. Bandet består denne aften af pianisten Steen Rasmussen, lillebror Benjamin Koppel på saxofon og på Hammond B3 Anders Koppel kendt fra de banebrydende orkestre Bazaar og The Savage Rose. 

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Hun rejser landet rundt og fylder koncertsale med danske juleklassikere, smukke gospelsange og amerikanske carols som Silent Night og White Christmas, som også er at finde på hende julealbum When You Wish Upon a Star fra sidste år.

Julen har en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. Den amerikanske jul tog hun for alvor til sig, da hun i to år var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Brooklyn. For Marie Carmen Koppel rimer juletid med nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og til at tænde lys i mørket. For julen handler om at dele de gode ting.

Spis på teatret

Inden koncerten kan du nyde en strandtallerken fra Den Gule Cottage i teatrets øvre bar kl. 18.30.

  • laksesalat med æbler og radiser
  • perlebyg med gulerødder, selleri og syltet kål
  • pocheret kyllingebryst med syltet hønseæg og parmesancreme
  • røgede mandler
  • brød og smør

Kr. 160 per person + gebyr

Maden skal bestilles sammen med billetten.

Coronapas

Når du kommer i teatret, skal du have din billet klar sammen med coronapas (børn under 15 år skal ikke have coronapas) og ID-dokumentation.

Vi beder dig tjekke, at din og dine ledsageres app til coronapas er opdateret (gælder både Coronapas og MinSundhed) og logget ind – så undgår vi kø og forsinkelse. Tak.

Læs mere om teatrets håndtering af forebyggelse af smitte og om reglerne for coronapas her.

OrkesterMarie Carmen Koppel (vokal), Steen Rasmussen (klaver), Benjamin Koppel (saxofon) & Anders Koppel (Hammond)
PrisKr. 325 + gebyr
Varighed75 minutter uden pause