Marie Carmen Koppel med band

Tirsdag den 7. december kl. 20

Hele Danmarks gospel- og souldiva inviterer på hjertevarm julestemning i Bellevue Teatret. Marie Carmen Koppel med band fortolker julens sange med nærvær og varme. Bandet består denne aften af pianisten Steen Rasmussen, lillebror Benjamin Koppel på saxofon og på Hammond B3 Anders Koppel kendt fra de banebrydende orkestre Bazaar og The Savage Rose. 

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Hun rejser landet rundt og fylder koncertsale med danske juleklassikere, smukke gospelsange og amerikanske carols som Silent Night og White Christmas, som også er at finde på hende julealbum When You Wish Upon a Star fra sidste år.

Julen har en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. Den amerikanske jul tog hun for alvor til sig, da hun i to år var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Brooklyn. For Marie Carmen Koppel rimer juletid med nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og til at tænde lys i mørket. For julen handler om at dele de gode ting.

Køb billet

OrkesterMarie Carmen Koppel (vokal), Steen Rasmussen (klaver), Benjamin Koppel (saxofon) & Anders Koppel (Hammond)
PrisKr. 325 + gebyr