Maria Lucia Julekoncert

Tirsdag den 14. december kl. 15

Maria Lucia – musicalstjernen bag de største roller på landets teatre – synger julen ind på Bellevue Teatret med alle sine yndlingsjulesange. Med sig på sin første jule-solo-turné har hun sin faste pianist Morten Vestergaard.

Maria Lucia er kendt for at dele sin gudsbenådede stemme med stor glæde og en smittende energi og kærlighed til sit publikum. Alt sammen leveret med engagement og kæmpe udstråling.

I november 2003 vandt Maria Lucia TV2-talentkonkurrencen Popstars Showtime og udgav derefter sit første soloalbum That’s Just Me. Singlen Taking Back My Heart lå på hitlistens førsteplads i otte uger i streg. Albummet solgte over 22.000 eksemplarer til både guld og platin.

Siden gennembruddet har Maria Lucia skabt sig en stor karriere som musicalsangerinde med utallige store hovedroller.

I 2006 modtog hun Reumerts Talentpris, og i 2011 modtog hun Reumert-prisen for Årets sanger – som den første musicalsangerinde nogensinde – for sin præstation i musicalen Wicked. I 2015 modtog hun den meget omtalte og blåstemplende Teaterpokal, også som den første musicalsangerinde.

Coronapas

Når du kommer i teatret, skal du have din billet klar sammen med coronapas (børn under 15 år skal ikke have coronapas) og ID-dokumentation.

Vi beder dig tjekke, at din og dine ledsageres app til coronapas er opdateret (gælder både Coronapas og MinSundhed) og logget ind – så undgår vi kø og forsinkelse. Tak.

Læs mere om teatrets håndtering af forebyggelse af smitte og om reglerne for coronapas her.

MedMaria Lucia
KlaverMorten Vestergaard
PrisKr. 325 + gebyr
Varighed70 minutter uden pause