Linda P’s Sabotagehunger

Mandag den 30. august kl. 19

Man slår ørerne ud, når Linda P deler ærligt ud af sin livshistorie: Hun har efter eget udsagn været en tøjte, hun har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, hun har haft hovedpine, og hun har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive normal og et såkaldt mønstereksemplar.

Men er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade? Har Linda undgået at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse? Og er det i orden at være fucked up, når man ovenikøbet snart skal være mor?

Glæd dig til Linda P gæster Bellevue Teatret for første gang. I sit femte onemanshow deler hun endnu engang ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede fuck-up-gen.

EN AF DANMARKS BEDSTE STAND-UP-KOMIKERE

Linda P er en af Danmarks bedste stand-up-komikere. Med uforlignelig sydhavnscharme har hun budt danskerne på storslået underholdning og knastør humor på tv og i sine anmelderroste onemanshows.

Uanset om hun hudfletter sit privatliv eller samfundets tendenser er fællesnævneren en humoristisk kynisme, hvor spydighederne dog aldrig trumfer hendes selvironi.

Mere comedy?

Tobias Dybvad: Levemand
Fredag den 20. maj 2022

PrisKr. 275 + gebyr
MedLinda P