Gallamorgensang

Lørdag den 8. august. kl. 10

Skuespillerne i musicalsuccesen Den Evige Ild så allerede frem til næste dags forestilling, da de gik fra scenen torsdag den 11. marts kl. 18. Samme aften lukkede hele Danmark ned, og Bellevue Teatret slukkede teaterprojektørerne sammen med resten af landet. Den Evige Ild nåede kun at spille seks gange i 2020.

Nu tager seks skuespillere og musikere fra det fantastiske Den Evige Ild-hold revanche med en forrygende Gallamorgensang med fællessang og hvem ved? — mon ikke vi får et genhør med et nummer eller to fra Den Evige Ild. Det er allerede nu på lørdag den 8. august kl. 10-11. Vi glæder os allerede til at få en flig af stemningen igen.

Pernille Petersson, Silke Biranell og Camille Cathrine Rommedahl spillede og sang de tre stærke, kvindelige hovedroller i Den Evige Ild. Denne morgen møder de den ondeste onde og den ædle gode på herresiden, nemlig Karsten Jansfort og Morten Hemmingsen, kendt fra henholdsvis Cirkusrevyen og Badehotellet på TV2. Ved klaveret sidder Christian Berg, som også indstuderede alle sangene til Den Evige Ild.

Syng med og kaffe

Morgensangen er en syng-med-morgen, hvor du får udleveret et sanghæfte med morgenens sange, så alle kan være med. Teaterdirektør Pia Jette Hansen og de medvirkende binder morgenen sammen, og du får også mulighed for at stille spørgsmål til holdet undervejs.

Vi serverer green-water-morgendrink og kaffe og the til alle fremmødte. Tag din morgenmad med. Vejrudsigten lover sol, så vi kører taget til side. Du kan altid runde oplevelsen af med en formiddagsdukkert ved Bellevue Strand.

Vedr. coronavirus og plads i salen

Vi tager alle corona-forholdsregler for at undgå smittespredning.

Da vi skal synge, skal der være to meters afstand imellem alle. Der vil derfor kun være plads på hvert fjerde sæde og kun på hver tredje række. Der er altså rig mulighed for at udleve din indre Simon Spies med plads til både stok og hat og morgenmad på nabosæderne. Der er derfor kun 80 pladser til salg i hele salen.

Du er meget velkommen til at tage mundbind med.

Hvis du har symptomer på covid-19, skal du naturligvis blive hjemme.

MedMorten Hemmingsen, Silke Biranell, Camille Rommedahl, Karsten Jansfort, Pernille Petersson og Christian Berg
VarighedEn god time
PrisKr. 100 (med Kulturministeriets sommerpakke)
NormalprisKr. 200