Folk og Røvere i Kardemomme By

Den hyggeligste familietradition


Røverkøb

Hvis du har billet til Folk og Røvere i Kardemomme By, kan du se Bellevue Badehotel til kun kr. 100! Se her hvordan.

Den hyggeligste familietradition

Tag hele familien med til den hyggeligste og festligste familieforestilling i den magiske lille by, Kardemomme. Kom og mød alle de rare, skøre og hyggelige indbyggere, bl.a. skrappe Tante Sofie, den godmodige Politimester Bastian og de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan, der lister sig afsted på tå for at stjæle og lave ballade. Vi byder indenfor til kardemommefest med hygge, tegnekonkurrencer og mulighed for at købe lune godter.

Vi vil gerne gøre oplevelsen på Bellevue Teatret til en mindeværdig familiebegivenhed og derfor har vi et par ekstra overraskelser. Som familieudflugt er det altid oplagt med en tur i Dyrehaven eller en gåtur ved stranden i forbindelse med et besøg på Bellevue Teatret. Teaterturen vil også byde på tegnekonkurrencer, hvor vi trækker lod om fine præmier og du kan tage sjove billeder af børnene.

For børnehaver, skoler og andre institutioner
Tag børnene med til en formiddagsforestilling i Thorbjørn Egners kendte og elskede univers. Pris for institutioner, skoler og børnehaver er 60 kr. pr. barn. Gruppebilletter bestilles på 53 73 82 34 eller karenelisabeth@bellevueteatret.dk.

Køb billet
Premiere3. nov. 2018
Tekst, musik og scenografi
Thorbjørn Egner
InstruktionPeter Aude
Oversættelse

Halfdan Rasmussen
PrisKr. 100-350
AlderAnbefalet fra 3 år