• Bellevue Comedy Night

Bellevue Comedy Night

Onsdag den 2. og torsdag den 3. juni 2021 kl. 20

For allerførste gang slår Bellevue Teatret dørene op til Bellevue Comedy Night – med tre af landets absolut dygtigste komikere til to unikke og eksklusive shows. Mød Thomas Warberg, Ruben Søltoft og Mark Le Fêvre.

Thomas Warberg har de senere år markeret sig som en af landets skarpeste og teknisk mest urørlige komikere. Han går direkte efter struben på comedyens sjæl: det latterligt sjove uden omsvøb og fine fornemmelser.

Thomas Warberg afsluttede sit seneste show Perfektion, Overskud & andre Lorteord i december 2019 efter en turné, som udelukkende høstede 5 og 6 stjerner fra anmelderne. Han har tidligere turneret med sine onemanshows Warberg Comedy Tour ’14 og Warberg Comedy Tour ’16, som også slog anmeldere og publikum omkuld.

Ruben Søltoft er en af tidens mest populære og unikke komikere. Den charmerende nordjyde tog Danmark med storm som Olav i TV2 Zulu-hittet SJIT Happens. Siden har Ruben Søltofts livesucceser båret multitalentet frem. I 2019 var han lige så travl, som han er sjov: Han turnerede med sit enestående onemanshow Ting fra Min Mund, som med 45.000 billetter meldte udsolgt over hele landet, og samtidig spillede han hovedrollen som Terkel i Terkel – The Motherfårking Musical baseret på Anders Matthesens film.

Mark Le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Mark Le Fêvre kickstartede sin karriere med internet-sketches. Han har dog sidenhen koncentreret sig om sine præstationer på scenen, som kulminerede i det anmelderroste debutshow Bøvl, som resulterede i en nominering som Årets Komiker 2019. Med sublim komisk timing mestrer han både tv og onemanshows til fulde, og nu er han en del af de to eksklusive shows, som du kan opleve til maj.

Mere comedy?

Turen går til Nikolaj Stokholm
29. juni 2021

Linda P’s Sabotagehunger
30. august 2021

Tobias Dybvad: Levemand
20. maj 2022

Vedr. coronavirus og billetter

I Bellevue Teatret må forventeligt være 350 gæster (imod normalt 740) i juni. Vi spiller altså for halve sale med god afstand.

Derfor er det lidt anderledes at købe billet i år. Læs mere om coronatiltag og billetkøb her, inden du køber billet.

MedThomas Warberg, Mark Le Fêvre & Ruben Søltoft
PrisKr. 330 + gebyr
Varighed1 time og 30 minutter uden pause