Alletiders Ulf - Røverhistorier fra baglokalet - Bellevue Teatret

Alletiders Ulf

31. oktober + 1. november 2022

Røverhistorier fra baglokalet

Alle kender Ulf, men hvem er Ulf, når tæppet går ned? I 60 år har Ulf Pilgaard beriget film, teater og radio i Danmark. I sommeren 2021 takkede han af efter 40 år som fast inventar i Cirkusrevyen. Nu inviterer Ulf på en rundrejse i baglokalets røverhistorier.

Alletiders Talkshow

Alletiders Ulf er et show, hvor Lukas Birch går helt tæt på en af Danmarks mest populære skuespillere. Lukas udfordrer Ulf med komik og alvor og går i dybden med Ulfs legendariske karriere og de historier om et fantastisk liv, der nu endelig bliver fortalt i ord, musik, video og billeder.

Kom med på en minderig rejse med stop ved de store øjeblikke på scenen – og alle historierne som offentligheden ikke var en del af.

Hvem er Lukas Birch?

Lukas er flasket op med revy: Han er som bare 21-årig Danmarks yngste revydirektør. Allerede som 14-årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.

strandtallerken

Spis på teatret

Inden showet kan du nyde en strandtallerken fra Den Gule Cottage i teatrets øvre bar kl. 18.30 (31. oktober) eller 13.30 (1. november).

  • laksesalat med æbler og radiser
  • perlebyg med gulerødder, selleri og syltet kål
  • pocheret kyllingebryst med syltet hønseæg og parmesancreme
  • røgede mandler
  • brød og smør

Kr. 200 per person + gebyr

Maden skal bestilles sammen med billetten.

PrisKr. 350 (+ gebyr)
Varighed2 timer inkl. pause
MedUlf Pilgaard og Lukas Birch