Alletiders Ulf

Mandag den 22. november 2021 kl. 15

Røverhistorier fra baglokalet

Alle kender Ulf, men hvem er Ulf, når tæppet går ned? I 60 år har Ulf Pilgaard beriget film, teater og radio i Danmark. I sommeren 2021 takker han efter 40 år som fast inventar i Cirkusrevyen. Nu inviterer Ulf på en rundrejse i baglokalets røverhistorier.

Alletiders Talkshow

Alletiders Ulf er ikke et foredrag, men et show hvor Lukas Birch går helt tæt på en af Danmarks mest populære skuespillere. Lukas udfordrer Ulf med komik og alvor og går i dybden med Ulfs legendariske karriere og de historier om et fantastisk liv, der nu endelig bliver fortalt i ord, musik, video og billeder.

Kom med på en minderig rejse med stop ved de store øjeblikke på scenen – og alle historierne som offentligheden ikke var en del af.

Bellevue Teatret inviterer på et glas bobler inden showet – vi skåler på en god eftermiddag i selskab med alletiders Ulf!

Hvem er Lukas Birch?

Lukas er flasket op med revy: Han er som bare 21-årig Danmarks yngste revydirektør. Allerede som 14-årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.

Coronapas

Når du kommer i teatret, skal du have din billet klar sammen med coronapas (børn under 15 år skal ikke have coronapas) og ID-dokumentation.

Vi beder dig tjekke, at din og dine ledsageres app til coronapas er opdateret (gælder både Coronapas og MinSundhed) og logget ind – så undgår vi kø og forsinkelse. Tak.

Læs mere om teatrets håndtering af forebyggelse af smitte og om reglerne for coronapas her.

MedUlf Pilgaard og Lukas Birch
PrisKr. 350 (+ gebyr) inkl. et glas bobler
Varighed2 timer inkl. pause