coronavirus

Kære publikum

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Bellevue Teatret i den kommende tid. Vi gør, hvad vi kan, for at skabe trygge rammer for jeres teateroplevelser.

Vi følger udviklingen og tager alle nødvendige forholdsregler for at imødekomme krav til afstand og hygiejne.

Vi reducerer antallet af solgte billetter til hvert arrangement, så vi har mulighed for at sprede publikum.

Bemærk at forsamlingsforbuddet på 50 personer ikke gælder for kulturelle arrangementer for et siddende publikum.

FORESTILLINGER I TEATERSALEN (FOLK OG RØVERE)

Billetter bliver solgt i mindre grupper i teatersalen, så du sidder sammen med dem, du har købt billet til (i samme ordre). Der er mindst én tom plads imellem jer og andre på samme række.

Bemærk, at pladserne kun er tilgængelige i små grupper a to eller tre pladser ved køb på nettet. Hvis du har brug for flere pladser samlet, skal du købe billetter hos Ticketmaster på telefon 3848 1630 hverdage kl. 10-14.

SMÅ FORESTILLINGER

Ved mindre forestillinger med unummererede pladser sørger vi for, at der er god afstand imellem grupperne, uanset om I skal sidde ved borde eller i publikumsopbygning på selve scenen. Hvis I har flere billetter i samme ordre, kommer I til at sidde sammen. I vil blive anvist jeres pladser inden forestillingen.

PAUSER

Vi spiller så vidt muligt uden pause (eksempelvis Folk og Røvere i Kardemomme By) for at undgå kødannelser ved barer og toiletter. Vi opfordrer af samme grund alle til at komme i god tid.

Der vil ved udvalgte forestillinger være mulighed for på forhånd at købe forfriskninger, som vil være at finde på jeres plads.

Der vil naturligvis være håndsprit flere steder i teatret. 

Hvis du er syg eller har symptomer på covid-19, skal du blive hjemme. 

I TILFÆLDE AF AFLYSNING

Hvis en forestilling bliver aflyst på grund af coronavirusrestriktioner, får du billetten refunderet.