OBS: På grund af Bakkens åbning torsdag den 30. marts, er Strandvejen afspærret fra Hellerup/Tuborgvej og frem til Strandvejen/Dyrehavevej mellem kl. 19.00 og 20.30, derfor opfordrer vi vort publikum til så vidt muligt at tage toget til Klampenborg station som ligger 2 min. fra Bellevue Teatret. Du kan benytte både S-Tog linie C og Kystbanen.

Har du kun mulighed for at komme i bil er kørselsvejledningen følgende:

Hvis du kommer syd for Tuborgvej eller undervejs støder på afspærring i forbindelse med Bakkens åbning torsdag den 30. marts:

Kør via Helsingørmotorvejen og benyt afkørsel 16 “Lyngby C / Klampenborg”
Kør ad Klampenborgvej mod Klampenborg
Drej til højre ad Hvidørevej
Drej til venstre ad Christiansholmsvej ved rundkørsel
Drej til højre ad Dyrehavevej
Ved Klampenborg Station hold til højre og kør op af rampen
Drej til højre ad Peter Lieps Vej og hen over jernbanebroen
Drej til højre ad Bellevue Vej og kør ind på parkeringspladsen bag Bellevue Teatret.

Kommunen vil ydermere have sat skilte op der viser omkørslen på dagen

Beliggenhed

Bellevue Teatret ligger i Klampenborg ud til Bellevue strand med udsigt over Øresund og lige bag teatret findes Dyrehaven. Teatrets adresse er Strandvejen 451, 2930 Klampenborg se på kort.

Offentlig transport

Teatret ligger kun et øjebliks gang fra Klampenborg station, hvortil man kan tage både S-toget og Øresundstoget.

Parkering

Der forefindes en betalingsfri parkeringsplads på teatrets bagside. Pladsen er dog begrænset, så det er en god ide at komme i god tid, hvis man vil være sikker på at finde en plads.

Handicapinformation

Bellevue Teatret har 4 kørestolspladser i salen, som af sikkerhedshensyn er placeret langs væggen. Der er således gangplads mellem kørestolsbrugeren og en eventuel ledsager. Der er to handicapparkeringspladser på siden af teatret og der forefindes handicaptoilet i teatrets nordside.

Glemte ejendele

Glemte ting og sager kan efterlyses ved at kontakte teatrets administration på mail adm@bellevueteatret.dk eller tlf. 39 63 49 00. Vi har glemte sager liggende i to uger, hvorefter de bliver sendt videre til genbrug.