Ny komedie med Carsten Bjørnlund, Jesper Lohmann, Aksel Morisse, m.fl.

 

Mit navn er Kirsten Jønsson
I kender mig nok ikke
Jeg ligger her og kigger
er stoppet med at drikke
I kan besøge mig
på Herlev hospital
det’ stue nummer tretten på fjerde sal

Fra sangen Kirsten Jønsson

Kan du sætte danskheden på vers? For hvad vil det egentlig sige at være dansker? Og kan det synges? Danskheden er til diskussion og vi forsøger at indramme den med en aften i musikkens tegn og med danskernes egne hits.

Det skal synges væk!

Oplev Carsten Bjørnlund og Jesper Lohmann i rollen som konferencier, når de åbner kuverterne med indsendte sange og – akkompagneret af Aksel Morisse og orkester – fremfører sangene.

Der er lagt i ovnen til en helt igennem vanvittig, finurlig og sjov aften på Bellevue Teatret, når trekløveret (Knutzon, Hellemann og Cederholm) bag megasuccesen Guitaristerne tager dig med på musikalsk rov i danskernes helt personlige sangskat.

Jesper Lohmann og Carsten Bjørnlund kender de fleste fra diverse film og TV-serier som fx Arvingerne og Taxa. Aksel Morisse kender du sikkert også, hvis du er vild med Lisbeth Salander og Millennium-serien, da Aksel spillede Lisbeth Salanders hjælpsomme læge i Luftkastellet der blev sprængt. Eva Malling (bas) og Lisbeth Diers (trommer) er kendte navne fra den danske musik- og teaterscene og Maggie Björklund (pedal steel guitar) har turneret i både ind- og udland, og medvirkede bl.a. på Jack Whites (White Stripes) solo-album lazaretto.


Køb billetter nu

Instruktion: Nikolaj Cederholm

Manuskript: Line Knutzon

Komponist: Jens Hellemann

Kostumedesigner: Line Bech

Medvirkende: Carsten Bjørnlund, Jesper Lohmann og Aksel Morisse

Musikere: Maggie Björklund, Lisbeth Diers og Eva Malling


Spilleperiode og -tider
9. marts – apr. 2017

Tirsdag-fredag kl. 20.00
Lørdag kl. 17.00
Søndag kl.16.00


Pressefoto