EKSKLUSIV KONCERT JAZZKONCERT MED SØS FENGER

Søs Fenger er en sjælden gæst i jazzens verden. Derfor er det en stor fornøjelse for Bellevue Teatret at byde velkommen til en aften, hvor publikum kan nyde Søs Fengers smukke stemme og beherskelse af sprog, intonation og registre.

Det handler om i al sin enkelthed om at synge nogle fantastiske sange, og blive mindet om, hvor gode sangene er. Søs Fenger vil ved koncerten byde på Billie Holiday-klassikere fra albummet On Holiday fra 1991 – et album som allerede kort efter udgivelsen solgte 40.000 eksemplarer og var medvirkende til at Søs fik en grammy i kategorien Årets Rocksangerinde samme år.

Aftenen igennem lægger bassisten Lennart Ginman en sej og solid bund og er ofte som ene-akkompagnatør mand for at sætte tingene i gang.

Den evigunge trommeslager Alex Riel, er altid en fornøjelse at lægge ører til, pianisten Olivier Antunes kan også kunsten at stjæle opmærksomheden, hvad enten han leverer et præludium til »You Go To My Head« eller skaber et råswingende festfyrværkeri i »Just One Of Those Things«. Trompetisten og flygelhornisten Maj Berit Guassora istemmer med yderst velformuleret og lyrisk spil, som er helt hendes eget, men alligevel relaterer til den, af Søs Fenger, anlagte stemning.

Søs Fenger er aftenens hovedperson, som udover den sikre og troværdige formidling af det engelsksprogede repertoire også har et par værker fra sit eget danske bagkatalog med.

 

 

 

 

Vokal

Søs Fenger

Klaver

Olivier Antunes

Trumpet

Maj Berit Guassora

Bas

Lennart Ginman

Trommer

Alex Riel