Ingen jul uden Kasper, Jesper og Jonatan

Tag hele familien med til den hyggeligste familieforestilling og mød alle de rare, skøre og hyggelige indbyggere i Kardemommeby.

Den oplagte adventsgave
Vi glæder os til i år at præsentere Pernille Højmark som Tante Sofie, sammen med Peter Aude, Finn Rye og Christian Damsgaard som de tre røvere og resten af det veloplagte hold af skuespillere. Der er traditionen tro kardemommefest i Kardemomme By i weekenderne op til jul.

Tradition, fornyelse og kamelklap
Vi vil gerne gøre oplevelsen på Bellevue Teatret til en mindeværdig familiebegivenhed og derfor har vi et par ekstra overraskelser i år. Som familieudflugt er det altid oplagt med en tur i Dyrehaven eller en gåtur ved stranden i forbindelse med et besøg på Bellevue Teatret.

Som noget helt nyt i år har vi i alle weekender besøg af en vaskeægte levende kamel udenfor teatret, og den kan klappes både før, i pausen og efter forestillingen. Måske skal årets julefoto foreviges på kamelryg? Udover kamel vil der også være tegnekonkurrencer, mulighed for sjove billeder og ikke mindst velduftende julegodter.

Vi glæder os til at se dig og din familie til årets familieoplevelse på Bellevue Teatret.

Forestillingen anbefales for børn på 3 år og op efter.

Forestillingen varer ca. 2 timer med pause.


Køb billetter nu

Tekst, musik & scenografi
Thorbjørn Egner

Oversættelse
Halfdan Rasmussen

Instruktion
Peter Aude


Spilleperiode og -tider
22. november – 21. december 2014

Fredag kl. 17.00
Lørdag kl. 12.00 og 15.00
Søndag kl. 12.00 og 15.00
Onsdag d. 17. og torsdag d. 18. december kl. 17.00