Bellevue Teatret fejrer HIP HOP med ny festival

Hip hop er for længst blevet en velkendt og vellidt form for dans på de danske teaterscener. Og alligevel er det uregerlige barn i danseklassen ikke helt blevet accepteret. Det ønsker Bellevue Teatret i samarbejde med koreograf Anja Gaardbo at lave om på, når festivalen DANCE for første gang præsenterer det ypperste indenfor hip hop i Danmark.

Hip hop lader sig ikke nemt kategorisere, da det ligger i selve dansens DNA at være sammensat af forskellige stilarter. Hip hop har siden sin fødsel i 1970’ernes USA været en ’paraply-begreb’ for diverse andre stilarter som funk, jazz-funk, popping, mm.

Derfor er DANCE også en festival, som præsenterer et bredt udsnit af koreografer og dansere. De 6 koreografier hver aften bliver en tour-de-force udi hip hoppens mest særegne kendetegn: Afsindig afsmittende danselyst og uendelig begejstring for dansens mangfoldige udtryk.

Koreograferne og kunstnerne på scenen har som mission at præsentere publikum for helt nye super visuelle og kraftfulde universer. Det er Hip Hop som sprænger alle rammer, og ikke kun rammer os i skridtet men også hjertet.


DANCE – i prøvesalenRobotboys TeaserKøb billetter nu

Stilarter

Experimental Hip Hop
LA-Style
Poppin

Koreografer

Anja Gaardbo
Robotboys
Stephanie Nguyen
Steen Koerner
Sara Gaardbo

m.fl.

Dansere

Marvin Spahi
Tobias Ellehammer
Stephanie Nguyen
Aleandro Karipidis
Jeppe Thybo & Nick Johnsen
Rico Ebenizer Coker
Bobby Atiedu
Philip Stilling
Olivia Anselmo
Gabriela Olmedo
Nafi Lisa Gravesen
Tone Reumert
Sinan Spahi
Nicky Andersen
Maria Ciccolini
Martina Hindberg Enevold
Marluze Da Cruz
Anne Sofie Trangeled Larsen
Asta Gaardbo
Issam Talib
Troels Gråkjær
Og Mange flere!

Plakatfoto

Naomi Akvama