Her på Bellevue Teatret har du både mulighed for at invitere store og små selskaber ind til forestilling. Bellevue Teatret anses for at være et af de bedste eksempler på Bauhaus-arkitektur i Danmark og er et af arkitekten Arne Jacobsens absolutte hovedværker.

Vi kan lave særarrangementer skræddersyet efter jeres behov, og der er også mulighed for at bestille som en gruppe og få vin, snacks m.m med i prisen. Er I en klub, en virksomhed eller bare en stor gruppe mennesker som gerne vil en aften i teatret, så er det muligt at købe en hel sal og have den for jer selv. Vi har plads til 742 publikummer, og vi har 200 gratis parkeringspladser.

  • Mindre grupper: Vi kan tilbyde at I sidder på de bedste pladser, at I får et glas vin, en rundvisning, nødder og snacks.
  • Større grupper: Vi kan tilbyde at I sidder på de bedste pladser evt får et aflukket område kun til jer. Vi tilbyder vin, vand og mad, særarrangementer, og mulighed for at møde folkene bag forestilingen, rundvisning, mm.
  • Hele forestillinger: Inviter dine kunder eller ansatte til en forestilling, f.eks Folk og Røvere i Kardemomme by. I kan få teatret for jer selv, og kan bruge vores lobby og øvrige arealer til at møde forretningsforbindelser eller vise jeres produkter frem.

 

Vi glæder os til at høre fra jer og til at give jer en fremragende oplevelse

Kontakt Billetchef Anne Sophie på annesophie@bellevueteatret.dk for flere oplysninger