KØB BILLETTER TIL TEATRETS FORESTILLINGER HER

Billetpriser


I tabellen neden for ses løssalgspriserne på Bellevue Teatrets forestillinger. Størrelsen af ungdoms-, gruppe og abonnementsrabat findes i teksten under skemaet. For at se placeringen af de forskellige priskategorier se salsplan.Sæson 2016/17


PrisgruppeTeaterkoncert BeethovenFolk og røvere i Kardemomme by Under my skin De store synger
O455340455405
A405300405365
B365255365315
C280200280235

Rabatter

TeaterRabat/+Kunde
Hvis du køber billet til tre eller flere forestillinger på en gang, kan du få en rabat på 75 kr. pr. billet.

Læs mere om TeaterRabat-ordningen på teaterbilletter.dk

Grupperabat
Det er muligt at få 40 kr. i rabat pr. billet ved grupper på 10 personer eller flere.

Studie- og ungdomsrabat
Studerende og alle under 25 år kan få ungdomsrabat på 100 kr. pr. billet.

Større grupper og arrangementer

Hvis der ønskes mere en 40 billetter til en enkelt forestilling eller der efterspørges et særlig arrangement, er man velkommen til at kontakte Bellevue Teatrets billetansvarlige Anne Sophie Thykier-Seeward  på tlf. 39 63 49 00 eller på mail annesophie@bellevueteatret.dk

Handicappladser og ledsagerordning

Bellevue Teatret er tilgængeligt for kørestols- brugere. Teatret er medlem at Dansk Handicap Forbunds ledsagerordning og billetter skal bestilles hos teatrets billetkontor. For mere information klik her.

Gavekort

Gavekort til køb af billetter til Bellevue Teatrets forestillinger kan købes enten her eller ved at kontakte teatrets billetkontor. Gavekort er gyldigt i tre år fra udstedelsesdatoen og kan indløses både ved køb på Bellevue Teatrets hjemmeside og ved henvendelse til billetkontoret.

Bytning og Refundering

Billetter kan byttes til en anden forestilling senest 8 dage før den oprindelige spilledato, såfremt der er billetter til rådighed. Billetter byttes, mod et gebyr på 25 kr. pr. billet, ved at kontakte Bellevue Teatrets billetkontor.

Købte billetter refunderes ikke.